perjantai 9. syyskuuta 2011

Liikelahjomo Oy Kauppilan Kallen tilalla

Kauppilan Kallen tila
Vietimme 8 - 9.9 virkistävän, mutta työorientoituneen matkan Kauppilan Kallen tilalla totuttautumalla haastavaan Kyky-vuoteen.

Päivällä paiskimme töitä luoden yrityksemme nimeä, liiketoimintasuunnitelmaa ja tehden muuta kirjallista virallisempaa työtä. Iltapäivällä ohjelmaamme kuului syksyisen sateisessa suomalaissäässä yrityksemme tiimihenkeämme edistäviä tehtäviä kuten saappaan heittoa, hiihtämistä ylipitkillä 4-hengen puusuksilla, jousiammuntaa ja toistemme kottikärryillä kuljettamista silmät sidottuina. Ei todellakaan mitään helppoa, mutta pitäähän meille aina haasteita löytyä!

Kauppilan Kallen tilalla hiihtämässä
Illalla saunoimme työn aiheuttamat stressin pisarat pois mielestä ja valmistuimme seuraavaan päivään. Perjantaiaamuna runsaan aamupalan jälkeen pidimme unenpöpperöisin silmin yritysesittelyt toisille Kyky-yrityksille ja tutuistuimme toisten yritysten toimintaan. Tämän jälkeen söimme maittavan lounaan ja suuntasimme kotiin viikonlopun viettoon. Ensi viikolla pääsemmekin toden teolla töiden pariin!

1 kommentti:

  1. Pitkillä suksilla yhdessä hiihtämistä voisi verrata yrityksen perustamiseen: aluksi se on hämmentävää, mutta yhteistyöllä ja yhteen hiileen puhaltamisella kaikki on helpompaa. Ja siten saavutetaan tuloksia! :)

    VastaaPoista